10-часов наем на лимузина Крайслер за Вашата сватба, San Diego Limousines

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
10-часов наем на лимузина Крайслер за Вашата сватба, San Diego Limousines

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
10-часов наем на лимузина Крайслер за Вашата сватба, San Diego

10-часов наем на лимузина Крайслер за Вашата сватба, San Diego Limousines

50 %
Офертата изтича след:
1390,00 лв.
Цена:699,00 лв.
Към Офертата

Важно:

  • Автомобилите са оборудвани с вграден бар с чаши и ледарки, аудиосистема, телевизор/и, DVD, ефектно оптично и LED осветление, кожен салон, преграда между шофьора и пътниците, климатроник и интерком.
  • Желаещите могат да ангажират шофьора с раздаване на подаръци, игри и други индивидуално планирани атракции в лимузината.
  • Началният и крайният адрес на разходката, както и нейния маршрут и междинни спирки, са изцяло по желание на клиента.

Vivaldi Limousines е официален партньор и дистрибутор на San Diego Limousines – най-голямата компания за отдаване на стреч лимузини под наем в България. Автопаркът на San Diego Limousines се състои от престижни американски модели, специално произведени и усъвършенствани в различна стилистика за изключително емоционално преживяване. Клиенти на компанията са многобройни телевизионни и кинопродукции, институции и събития от културата и шоубизнеса и някои от най-популярните търговски марки. San Diego Limousines има и солиден опит специално в провеждането на детски лимузина-партита.

 

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти