100% здраве! Пакет 3 оздравителни масажа в Спа център Senses Massage & Recreation

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
100% здраве! Пакет 3 оздравителни масажа в Спа център Senses Massage & Recreation

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
100% здраве! Пакет 3 оздравителни масажа в Спа център Senses Massage

100% здраве! Пакет 3 оздравителни масажа в Спа център Senses Massage & Recreation

53 %
Офертата изтича след:
165,00 лв.
Цена:76,90 лв.
Към Офертата

Допълнителна информация за масажите:

Регенериращ масаж с масло от мурсалски чай в комбинация с терапия кварцова лампа

Времетраене на масажа: 60 минути

Масажът с мурсалски чай има лечебен, релаксиращ и терапевтичен ефект. Страхотна терапия може да бъде за всички хора, които трудно приемат смяната на сезона към студено време. Масажът презарежда цялостно организма с нова енергия и затопля тялото чрез техники за раздвижване на кръвообращението и затоплящи терапии.

Дълбок оздравителен масаж с емулсия от витаминни масла

Времетраене на масажа: 50 минути

Оздравителният масаж представлява съвкупност от различни видове техники и терапии, обединени в едно цяло с цел премахване хроничната болка в гърба и кръста или цялото тяло. Всеки пациент получава строго индивидуален подход, при който след диагностициране на проблемите, се набляга на прилагането на определен вид техника, в зависимост от спецификата на проблемите. 

Оздравителният или още възстановителен масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

Лечебния масаж ще Ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си,от чиято хармония зависи неговото щастливо съществуване!
Повишите енергийния си баланс, за да предотвратите появата на здравословни проблеми, както и да  подсилите тялото си, използвайте силата на оздравителния масаж. След масажа ще се почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот и за смяната на сеозинните промени. Оздравителният масаж подсилва имунитета и дава нова енергия за живот!

Дълбок оздравителен масаж на цяло тяло със сусамово масло, богато на калций, цинк, витамини А, B1 и Е и зонотерапия 

Времетраене на масажа: 50 минути

Сусамът е изключително полезвен за хора, страдащи от остеопороза, анемия, със сърдечно-съдови проблеми. Препоръчителен е за всички бременни и кърмещи жени, жени в менопауза заради своите лечебни свойства и силно подхранващо организма действие. Сусамът оказва благотворно влияние на косата, ноктите, костите, подобрява зрението и слуха, подходяща храна за спортисти, ученици и студенти, хора със силно активно ежедневие, подложени на стрес. 

Наред с хранителните си здравословни качества, заради регенериращото, тонизиращо и хидратиращото си въздействие, сусамът, и по-точно –сусамовото олио е известно и с широкото си приложение в козметичната практика. 

Всъщност тайната на сусама се крие в богатото му съдържание на микроелементи, като цинк, желязо, калций, фосфор, витамини А, B1 и E, на балансирани полиненаситени киселини, органични киселини, белтъчини и натурални антиоксиданти.

Уникалните качества, които го превръщат в ефективно козметично средство са:
Свойството на сусамовото олио да прониква дълбоко в кожата, правейки я мека и нежна като коприна.
Успешно предотвратява преждевременното стареене и има силен антибактериален ефект.
Естествен слънцезащитен фактор, който се препоръчва дори и за детската кожа.
Изглажда бръчиците под очите и регенерира цялостно кожата.

****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти