120-минутен тибетски шелс микс - масаж с раковини и Hot Stone терапия в GreenHealth

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
120-минутен тибетски шелс микс - масаж с раковини и Hot Stone терапия в GreenHealth

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
120-минутен тибетски шелс микс - масаж с раковини и Hot Stone терапия

120-минутен тибетски шелс микс - масаж с раковини и Hot Stone терапия в GreenHealth

52 %
Офертата изтича след:
136,00 лв.
Цена:64,90 лв.
Към Офертата

Допълнителна информация:

Масажът с раковини (шелс-масаж) е част от тибетските външни оздравителни терапии.

Той може да се сравни с процедурата HOT-STONE терапия (масаж с горещи камъни), но я надгражда с уникалното въздействие на самата раковина.

Масажът с топли раковини е отлично средство за отпускане на мускулите, стимулиране на кръвообръщението, намаляване напрежението в тялото, успокояване на нервната система. Препоръчва се при радикулит, ишиас, лумбаго, невралгии на шия и шийни прешлени, различни психични проблеми. Раковините въздействат релаксиращо и общооздравително. По време на масажа нагретите до петдесет градуса раковини отдават калциеви йони, проникващи и укрепващи костите и ставите. Кожата става гладка, стегната, придобива жизнена сила. Този масаж премахва болката в нервните окончания, мускулните спазми, главоболието, подобрява микроциркулацията на кръвта, детоксикира кожата. Масажът е особено ефективен за борещите се с целулит и излишно тегло. Той включва привични движения като поглаждане, почукване и размачкване, както и точково въздействие с острия край на раковината. Преди началото намасажа раковините се затоплят, а в последствие температурата се поддържа от контакта с тялото.

Освен раковините Каури, които се прилагат по метода почукване (премахване на мускулното напрежение, силни болки в гърба), се използват и  перлени раковини, най-често в козметичния масаж на лице, шия и деколте. Те повишават еластичността на кожната покривка, регенерират клетките, стягат кожата на лицето и зоната на деколтето, като постигат уникален лифтинг-ефект. Перлената раковина притежава изключителни свойства: премахва нервното напрежение, успокоява ума, оказва позитивно въздействие върху нервната система, подобрява паметта, премахва стреса. Съчетанието от специалните техники на масажа, подбраното масло и самата раковина води до експресно подмладяване и стягане на кожата, разглаждане на бръчките и дълбока релаксация на ума.

Освен това перлената раковина може да се използва и за отпускаща и приятна SPA техника на нанасяне на маслата върху цяло тяло, както и за невероятна подмладяваща и омекотяваща техника на пилинг. Тази раковина се използва от професионалните майстори на тибетския масаж за  работа с  меридиани, сухожилия и в точковия тибетски масаж.

 

Вълнова терапия: тя се провежда с използването на морски раковини рапани, чието лечебно действие е базирано на въздействието на биорезонансните колебания, излъчвани от раковината. При провеждане на масажа, вътрешните колебания в раковината резонират с колебанията на клетъчно ниво в тялото на човека, като нормализират вълновите структури на организма.

Приятната музика, източната атмосфера, специалните топлинни процедури ще ви отпуснат не само физически, но ще релаксират ума и духа ви

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти