150-минутен SPA-MIX, Hot Stone терапия, масаж и йонна детоксикация, център Green Health

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
150-минутен SPA-MIX, Hot Stone терапия, масаж и йонна детоксикация, център Green Health

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
150-минутен SPA-MIX, Hot Stone терапия, масаж и йонна детоксикация,

150-минутен SPA-MIX, Hot Stone терапия, масаж и йонна детоксикация, център Green Health

48 %
Офертата изтича след:
125,00 лв.
Цена:64,90 лв.
Към Офертата

Допълнителна информация:

Масажът с раковини (шелс-масаж) е част от тибетските външни оздравителни терапии.

Той може да се сравни с процедурата HOT STONE терапия (масаж с горещи камъни), но я надгражда с уникалното въздействие на самата раковина.

Масажът с топли раковини е отлично средство за отпускане на мускулите, стимулиране на кръвообръщението, намаляване напрежението в тялото, успокояване на нервната система. Препоръчва се при радикулит, ишиас, лумбаго, невралгии на шия и шийни прешлени, различни психични проблеми. Раковините въздействат релаксиращо и общооздравително. По време на масажа нагретите до петдесет градуса раковини отдават калциеви йони, проникващи и укрепващи костите и ставите. Кожата става гладка, стегната, придобива жизнена сила. Този масаж премахва болката в нервните окончания, мускулните спазми, главоболието, подобрява микроциркулацията на кръвта, детоксикира кожата. Масажът е особено ефективен за борещите се с целулит и излишно тегло. Той включва привични движения като поглаждане, почукване и размачкване, както и точково въздействие с острия край на раковината. Преди началото намасажа раковините се затоплят, а в последствие температурата се поддържа от контакта с тялото.

Освен раковините Каури, които се прилагат по метода почукване (премахване на мускулното напрежение, силни болки в гърба), се използват и  перлени раковини, най-често в козметичния масаж на лице, шия и деколте. Те повишават еластичността на кожната покривка, регенерират клетките, стягат кожата на лицето и зоната на деколтето, като постигат уникален лифтинг-ефект. Перлената раковина притежава изключителни свойства: премахва нервното напрежение, успокоява ума, оказва позитивно въздействие върху нервната система, подобрява паметта, премахва стреса. Съчетанието от специалните техники на масажа, подбраното масло и самата раковина води до експресно подмладяване и стягане на кожата, разглаждане на бръчките и дълбока релаксация на ума.

Освен това перлената раковина може да се използва и за отпускаща и приятна SPA техника на нанасяне на маслата върху цяло тяло, както и за невероятна подмладяваща и омекотяваща техника на пилинг. Тази раковина се използва от професионалните майстори на тибетския масаж за  работа с  меридиани, сухожилия и в точковия тибетски масаж.

Антицелулитният пилинг-масаж се провежда непосредствено след масажа с раковини, като маслото се премахва от кожата посредством обтриване със специални натурални съставки.  Този вид масаж се използва за намаляване наСлузта, намаляване на теглото. Той прави кожата еластична, здрава, смекчава ставите, изтегля от кожата излишните мастни натрупвания, подобрява цикрулацията на кръвта  и лимфата, възстановява обмяната на веществата, тялото се усеща олекнало. Пилинг-масажът отваря "кожното дишане", има антицелулитен ефект, премахва токсините, отделящи се по време на масажа през порите на кожата.  Редовният пилинг помага за обновяването и подмладяването на кожата, изравнява релефа, премахва ненужната подкожна мазнина и влага. В резултат кожата става нежна, здрава, еластична и красива. Приятната процедура има силен антицелулитен и подмладяващ ефект. 

В тибетската медицина се прилагат уникални лекарства  на основата на тази раковина, ефективни при невралгии, разстройство на психиката и нервната система, а украшенията от тази раковина се препоръчват в случай на излишнанервност и нервни разстройства, невралгии на шията и шийните прешлени. Перлената раковина в тибетския  масаж е уникален посредник, предаващ своите дълбоко релаксиращи свойства.  От гледна точка на тибетската медицина за енергиите, раковината подхранва с лечебна енерия и успокоява жизненото начало „лунг” или вятър (вата доша в Аюрведа). Самата техника на масажа разглажда кожата, а контактът с перлената раковина придава на кожата перлен отблясък, отстранява болката, отпуска мускулите на лицето. Невероятно е, че формата на раковината пасва идеално за формата на лицето и деколтето, като че ли природата специално е изобретила този инструмент именно за  тази приятнапроцедура, която може да бъде допълнена с пилинг, ароматерапия и различни лечебни маски. Топлите раковини въздействат върху акупунктурните точки и премахват умората, успокояват нервната система, премахват напрежението от мускулите.  След този масаж зареждането с енергия е гарантирано.

Морското дъно винаги е било свят, изпълнен с тайни и източник на красота. Известно е, че морето дава хиляди възможности за постигане на красота и здраве. 

«Вълнова» терапия. Тя се провежда с използването на морски раковини рапани, чието лечебно действие е базирано на въздействието на биорезонансните колебания, излъчвани от раковината. При провеждане на масажа, вътрешните колебания в раковината резонират с колебанията на клетъчно ниво в тялото на човека, като нормализират вълновите структури на организма.

******

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти