2 дни, 1 нощ., закуска, транспорт - Предколеден уикенд и шопинг в Текирдаг

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
2 дни, 1 нощ., закуска, транспорт - Предколеден уикенд и шопинг в Текирдаг

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
2 дни, 1 нощ., закуска, транспорт - Предколеден уикенд и шопинг в

2 дни, 1 нощ., закуска, транспорт - Предколеден уикенд и шопинг в Текирдаг

изгодно
Офертата изтича след:
120,00 лв.
Цена:120,00 лв.
Към Офертата

 

Програма:

1 ден: 00.30 ч. Отпътуване от паркинга на Александър Невски, от Шел Пазарджик в 01.15 часа. от Пловдив от ОМВ до хотел Санк Петербург в 02.15 часа. Посещение на Фабрика Тач, свободно време.Отпътуване за Текирдаг– областен център, разположен на брега на Мраморно море. Прочут със своите кюфтета и турска ракия – Текирдаг е сред Перлите на южната ни съседка.
Посещение на мол Текира. Текирдаг е един модерен град, който впечатлява посетителите си с красивата крайбрежна алея. Свободно време за разходка и обяд. Настаняване в хотел,
нощувка.

2 ден. Закуска и освобождаване на хотела. Отпътуване за Одрин посещение на перилната борса, кратка почивка в центъра на Одрин. Отпътуване за България.

 * * *

Необходими документи:

- международен паспорт с валидност не по-малко от 60 дни от датата на влизане в Турция;
- за лицата под 18 години, пътуващи сами, непридружени от родителите си или с единия от родителите – освен международен паспорт се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина.
Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

* * *

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 

* * *

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти