3 дни,2 нощ., закуски и транспорт, екскурзия до Солун и "Осмото чудо на света - Метеора

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
3 дни,2 нощ., закуски и транспорт, екскурзия до Солун и "Осмото чудо на света - Метеора

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
3 дни,2 нощ., закуски и транспорт, екскурзия до Солун и

3 дни,2 нощ., закуски и транспорт, екскурзия до Солун и "Осмото чудо на света - Метеора

9 %
Офертата изтича след:
216,00 лв.
Цена:196,00 лв.
Към Офертата

    София – Солун – Катерини – Метеора – София

1 ден  - Отпътуване от София в 5.30ч. Пристигане в Катерини Паралия около обяд. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

2 ден  - Закуска. Отпътуване за  скалните манастири Метеора. По пътя разглеждане на долината Темпи и разглеждане на Изворите на Афродита. По желание организирана вечеря в таверна. Нощувка.

3 ден  - Закуска. Свободно време. В 12.00ч. отпътуване за Солун. Туристическа обиколка – Бялата кула, Църквата „ Св. Димитър“ , крепостта и др. Свободно време. Около 18.00ч. отпътуване за България. 

 

Важно!!!

 • Допълнителните мероприятия се  заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.
 • За провеждането на допълнителните  екскурзии е необходим минимален брой от 20 записани туристи.
 • При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време  и място за започване на тура сумата не се възстановява .

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията : 40 туриста.

Крайния срок за уведомяване в случай ,че минималният брой туристи за осъществяване на организирано пътуване не е набран ,е както следва:

 • 8 дни преди започването на изпълнението на тур. Пакет включително  - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
 • 4 дни започване на изпълнението на тур.пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
 • 36 часа преди започване на изпълнението на тур.пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по -малка  от 2 дни

Начин на плащане: депозит – 30%от пакетната цена; доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

Срок за анулации и неустойки:

 • За резервации направени по тарифни РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95% от внесения депозит.
 • За автобусни програми  по редовни цени:
 • От деня ,следващ деня  на записване до 40 – тия ден преди датата на заминаване 15% от общата стойност на туристическия  пакет.
 • От 29 – тия до 10 – ти ден  преди датата  на заминаване  - 30 % от общата стойност на туристическия пакет;
 • От 9 – тия ден до 1 – вия ден  преди датата на заминаване  - 100% от общата стойност на туристическия пакет;

За самолетните програми по редови цени:

 • От деня, следващ ден на записването до 61 – тия ден  преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв.на турист, освен  случаите  когато има издаден самолетен билет. Тогава важат условията на превозвача.
 • От 60 до 21 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;
 • От 20 до 10 дни преди датата на заминаване – 80% от общата стойност на туристическия пакет;
 • От 9 до 1 -вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;
 • За празнични оферти/ Великден, Майски празници,Коледа, Нова Година и др./ по редовни цени:
 • От  деня , следващ деня на записването до 61 -тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. за всяко лице от договора, освен случаите когато има издаден самолетен билет. Тогава важат условията на превозвача. 
 • От 60 до 21 дни преди датата на заминаване  - 30 % от общата стойност на тур.пакет;
 • От 20 до 10 дни преди датата на заминаване  - 50 % от общата стойност на тур. Пакет;
 • От 9 до 1 -вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на тур. Пакет

*За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване за всички видове туристически пакети с изключение , когато има издаден самолетен билет ( тогава важат условията на превозвача ) се удържа такса в размер на 30лв. 

 

Необходими документи и условия на пътуване: международен паспорт или ЛНК с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване, за български граждани. За деца до 18г.: международен паспорт, нотариално заверена декларация от непътуващия ( или непътуващите ) родители – оригинал и копие, копие от акта за раждане , копие от страницата със снимка на паспорта. 

 

Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.Няма паспортни, визови или медицински и здравни изисквания свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка „Отмяна на пътуването“, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за орг. пътуване. Цената е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информация, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. 

Туроператора си запазва правото на промени в последователността на програмата по независещи от него причини и НЕ носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Фирмата  си  запазва  правото  за  промени  в  часовете  и  последователността  на  програмата и не носи отговорност за промяна цените на входните билети по програмата , цените които са в програмата са момента към дата 19.12.22г

При закъснения  над 15 мин. От обявения час за тръгване, туроператора не носи отговорност и не се възстановяват сумите, които са платени.

 Местата  в  автобуса  са  по  реда  на  записване  в  туристическата  агенция

 

*****

Рикотур ООД притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № Т-РД-15-119/09.07.2019 и задължителна застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 0703205201900001 при ЗАД ОЗК - Застраховане АД.

* * *

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти