3 нощ., закуски, вечери и транспорт до Плитвички езера, остров Крък, Загреб, Пула

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
3 нощ., закуски, вечери и транспорт до Плитвички езера, остров Крък, Загреб, Пула

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
3 нощ., закуски, вечери и транспорт до Плитвички езера, остров Крък,

3 нощ., закуски, вечери и транспорт до Плитвички езера, остров Крък, Загреб, Пула

4 %
Офертата изтича след:
529,00 лв.
Цена:509,00 лв.
Към Офертата

 ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН / София – остров Крък ( около 966 км.)
Отпътуване в 5:00 часа от площад “Св. Александър Невски“ по маршрут София – Ниш – Белград – Загреб – остров Крък. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН / остров Крък – Пула – остров Крък ( около 350 км.)
Закуска в хотела. Отпътуване за град Пула, най-големият град и културен, икономически и туристически център на регион Истрия в Република Хърватия. Със своята 3000-годишна история, Пула е един от малкото градове в света, който включва останки от много древни римски сгради с много ценен, добре запазен Амфитеатър (Арена), построен през І век пр. н. е., който сега е интегриран в съвременния град. Всяка част от града напомня за минали времена, особено за римската епоха. Пешеходна разходка в историческия център на града: храма на император Август, Кметството, Римската арка, римският амфитеатър "Арена Пула". Свободно време. Отпътуване за град Крък. Пешеходна разходка в стария град, по време на която ще видите крепостните стени, площад „Камплин“, катедралата „Маринино Възнесение“ и църквата "Св. Квирин" (светеца покровител на града). Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН / Остров Крък – Плитвички езера – Загреб ( около 350 км.)
Закуска. Отпътуване за Национален парк Плитвички езера, най-старият и най-голям национален парк в Република Хърватия, част от списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Езерната система се състои от 16 големи и няколко по-малки езера, преливащи едно в друго. Сред красивия пейзаж, се откроява великолепната езерна система, която очарова посетителите с много водопади и потоци над и под земята. На фона на тази красота, туристите могат е да се разходят по дървените пътечки преминаващи през езерата. Продължаваме към село Растоке, където природата си е поиграла с тюркоазените води на река Слунчица и ги е разделила на безброй пръскащи се водопади. Ще разгледате как работи воденицата. Свободно време за разходка и кафе в селото. Отпътуване за Загреб. Пристигане в Загреб. Пешеходна разходка в града, която започва от площад „Бан Йосип Йелачич“, в историческия център и продължава към Старият град, където се намират кварталите Каптол и Градец, катедралата „Възнесение Богородично“, пазарът „Долац“, Кървави мост, Каменната порта, Парламентът, църквите „Св. Марко“ и „Св. Катерина“ и други. Настаняване в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН / Загреб – София ( около 780 км.)
Закуска и освобождаване на хотела. Отпътуване за София през Република Сърбия. Пристигане в София късно вечерта.

Час и място на тръгване:
5:00 часа от пл.“Св. Александър Невски“

 

 

.


***

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от този сайт Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Виж още

Други изгодни оферти