6 септември в Паралия Катерини, Гърция: 5 нощувки със закуски, възможност за транспорт

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
6 септември в Паралия Катерини, Гърция: 5 нощувки със закуски, възможност за транспорт

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
6 септември в Паралия Катерини, Гърция: 5 нощувки със закуски,

6 септември в Паралия Катерини, Гърция: 5 нощувки със закуски, възможност за транспорт

изгодно
Офертата изтича след:
291,00 лв.
Цена:291,00 лв.
Към Офертата

Програма:

1-ви ден

Отпътуване от София в 6:30ч по маршрут София - Кулата - Солун - Паралия Катерини. Пристигане и настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2-ри - 5-ти ден

Закуска. Свободно време или екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

6-ти ден

Закуска. В 10:00ч отпътуване за България. Пристигане в София късния следобед на ул. Оборище и пл. Ал. Невски.

Програми по желание:

Еднодневна екскурзия o-в Тасос - 20 евро със включен фериботен билет;

Еднодневна екскурзия до Солун - 10 евро;

Еднодневна екскурзия до Волос - 20 евро;

Еднодневна екскурзия до Водопадите в Едеса - 20 евро.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2019

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;

 Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

**** 

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти