90-минутна терапия за лице, шия и деколте в GreenHealth

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
90-минутна терапия за лице, шия и деколте в GreenHealth

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
90-минутна терапия за лице, шия и деколте в GreenHealth

90-минутна терапия за лице, шия и деколте в GreenHealth

56 %
Офертата изтича след:
90,00 лв.
Цена:39,90 лв.
Към Офертата

Допълнителна информация:

Вариант „Море”:

  • Пилинг маска с морска кал и колаген                                                  

  • Възстановяваща и хидратираща маска с морски колген                    

  • Ревитализиращ завършващ крем за лице с морски водорасли          

Вариант „Хризантема, Перли и Злато”:

  • Маска от перлен и златен прах

  • Овлажняваща маска за лице с масло от хризантема

  • Завършващ хидратиращ крем за лице с черна хризантема

Вариант: „Бамбук, Перли и Злато”:

  • Почистваща и подхранваща маска от лечебна глина с бамбуков серум

  • Маска от перлен и златен прах

  • Завършващ овлажняващ и ревитализиращ крем с бамбук

Китайски масаж на лице 36 движения

Днес могат да се срещнат много видове методики за изпълнение на масаж, които се различават по предназначение на въздействието, принципи и начини на изпълнение.

По време на Китайски масаж на лице 36 движения се осъществява въздействие върху активните точки на лицето, което подобрява значително кръвотока и лимфотока, извежда бързо и качествено токсините от кожата. Като по карта специалистът минава по всички основни акупунктурни точки, използавйки в тях специални масажни движения. Движенията са 36, и това дава названието на масажа. По време на процедурата се активизира дишането на клетките, а липсващите хранителни вещества започват да постъпват в нея интензивно. Ако кожата има  излишък  от вода, активизирането на правилното кръвообръщение я извежда от клетките. Опитният специалист активизира процесите на подмладяване на целия организъм. Благодарение на древните източни техники и вътрешния потенциал на организма, кожата се възстановява и подмладява, активизират се вътрешните органи, подобряват се общото състояние на човека, тонуса и настроението му, расте работоспособността и творческата енергия, появяват се жизнени сили и бодрост. Основната задача на масажа "36 движения" е запазването красотата и младотта на кожата. Още след първите сеанси кожата става по-нежн, гладка, еластична и здрава. Масажът "36 движения" не само отстранява бръчките, но изменя контура на лицето, поради което външният вид е по-свеж и младолик. С цел профилактика на стареенето на кожата този масаж може да се прави след 25 годишна възраст. Полезен е за всички видове кожа, защото оказва меко овлажняващо действие. При много суха кожа, масажът е изключително ефективен. Благодарение на него лицето придобива нормален, уеднаквен, здравословен цвят, изчезват тъмните участъци, зачервяваниията, различните козметични дефекти, бръчките се разглаждат забележимо, а контурът на  лицето, брадичката и шията се очертава ясно. В зависимост от проблемите, продолжителността на курса на масажа е различна. За общооздравително действие са достатъчни  4 сеанса за един месец, по един на седмица. Ако е нужна интензивна грижа, трябва да се  проведат минимум 12 сеанса на месец. Масажът "36 движения" може да се съвместява ефективно с различни видове масаж, особено с близки по произход, като китайски козметичен гуаша масаж - Древен китайски масаж с пластини, без аналог в западната култура. Гуаша на лице се прилага за възвръщене на молодостта на кожата и подобряване на състоянието и.

ВАЖНО: Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти