Двудневна шопинг екскурзия,с 1 нощувка и транспорт в Одрин

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Двудневна шопинг екскурзия,с 1 нощувка и транспорт в Одрин

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Двудневна шопинг екскурзия,с 1 нощувка и транспорт в Одрин

Двудневна шопинг екскурзия,с 1 нощувка и транспорт в Одрин

изгодно
Офертата изтича след:
115,00 лв.
Цена:115,00 лв.
Към Офертата

 Програма на пътуването

1 ДЕН – –  отпътуване от София 5:30 ТК Трафик маркет/ локалното пред Била/, 6,30 ч. - Шел Пазарджик; 07.00ч. Пловдив. Преминаване на ГКПП Кап. Андреево-Капъкуле. Пристигане в Одрин. Посещение на Синия пазар и Марги Аутлет Център. Посещение на мол ЕРАСТА. От там се отправяме към българската църква Св. Св. Константин и Елена. Настаняване в хотел 3* или 4*. Ще имаме възможност да се поразходим в центъра на града, където се намират много магазини, които предлагат местни марки дрехи и обувки. По желание вечеря в ресторант с жива музика. Нощувка.

2 ДЕН – Закуска. Възможност за разглеждане на българската църква Св. Георги. Църквата Свети Георги е реставрирана и отново отваря врати през 2004 год. От там се отправяме към борсата за перилни препарати. Посещение на символа на град Одрин – джамията Селимие. Свободно време. Посещение на единствения по рода си музей на здравето(по желание). Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

 

 

Рикотур ООД притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № Т-РД-15-119/09.07.2019 и задължителна застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 0703205201900001 при ЗАД ОЗК - Застраховане АД.

* * *

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти