Еднодневна шопинг екскурзия до Одрин! Включен транспорт и екскурзовод, от Рикотур

Море 2022

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Еднодневна шопинг екскурзия до Одрин! Включен транспорт и екскурзовод, от Рикотур

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Еднодневна шопинг екскурзия до Одрин! Включен транспорт и

Еднодневна шопинг екскурзия до Одрин! Включен транспорт и екскурзовод, от Рикотур

изгодно
Офертата изтича след:
41,00 лв.
Цена:41,00 лв.
Към Офертата

 Програма на пътуването:

Отпътуване  от София в 00:30ч., /петък вечер/ на  гр. Пловдив (бензиностанция OMV до хотел Санкт Петербург)  в 02.30 ч.,  Пристигане рано сутринта в Одрин (Едирне) - втората османска столица след Бурса и преди Константинопол /Истанбул, града на пехливаните (мазните борби). Посещение на борсата за перилни препарати, от където може да си закупите кори за баница, баклави, толумбички, маслини, зехтин, перилни препарати. Продължаваме с шопинг тур из търговски центрове: най–новия  и  голям  МОЛ  в Одринска област с 125 магазина – „Erasta„  и многобройните магазини на   Margi Outlet, Синия пазар и други. По желание посещение  на  музея  на  здравето. Музей, който в продължение на няколко години държи приза, за най-добър Европейски музей. Комплекс изграден по време на управлението на султан Баязид и показващ развитието на медицината от древността до наши дни, като в отделни зали с восъчни фигури са пресъздадени, различни моменти от бита и  живота на хората. Възможност  за  посещение  на  джамията  Селимие с най-високите минарета (70.9м) - шедьовър в творчеството  на архитект  Мимар  Синан.  Свободно  време за обяд  и  разходка из града и покупки  от  чаршиите и безистените около джамиите Селимие и Ески. Около 16:30 ч  отпътуване  за  България. Късно  вечерта  пристигане  в  София.

 

 

Рикотур ООД притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № Т-РД-15-119/09.07.2019 и задължителна застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 0703205201900001 при ЗАД ОЗК - Застраховане АД.

* * *

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти