Екскурзия за 1 ден до Кавала, дата по избор: транспорт, екскурзовод и програма

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Екскурзия за 1 ден до Кавала, дата по избор: транспорт, екскурзовод и програма

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Екскурзия за 1 ден до Кавала, дата по избор: транспорт, екскурзовод и

Екскурзия за 1 ден до Кавала, дата по избор: транспорт, екскурзовод и програма

изгодно
Офертата изтича след:
42,90 лв.
Цена:42,90 лв.
Към Офертата

Програма на пътуването:

Тръгване в 06:00ч. от площад Александър Невски.
Един невероятен град със своя символ – Акведукта Камарес!
Разходка из стария град Панагия, – разглеждане на църквите Успение на Пресвета Богородица и Свети Николай Чудотворец – Покровител на града, Площада с паметника и къщата на Мехмед Али Паша, Крепостта, Крайбрежния булевард и сградата на Демархиона – Общината.
Възможност за пазар във веригите бутикови магазини SEVEN, ZARA и др. Покупка на сувенири и невероятните картини на българската художничка – Лина Кордополу /в магазинчето ще намерите книги на български език за Гърция и нейните забележителности, магнитни сувенири, маски, амфори, мраморни статуетки, камъни за зодиите, рисувани чаши и др.

 

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти