Екскурзия за 22 септември до Сокобаня: 2 нощувки, закуски, обяди и вечери

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Екскурзия за 22 септември до Сокобаня: 2 нощувки, закуски, обяди и вечери

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Екскурзия за 22 септември до Сокобаня: 2 нощувки, закуски, обяди и

Екскурзия за 22 септември до Сокобаня: 2 нощувки, закуски, обяди и вечери

изгодно
Офертата изтича след:
162,00 лв.
Цена:162,00 лв.
Към Офертата

Програма с организиран транспорт

1-ви ден - Отпътуване и настаняване в Сокобаня

Отпътуване за Сърбия в 06:30 часа от автогара „Сердика”- София, преминаване през ГКПП Калотина. Пристигане в Сокобаня. Настаняване в хотел „Banija”.  По желание разходка с наш водач, по пътечките край река Моравица до една от най-известните местности за почивка  – „Излетище Лептерия”, тук ще имате възможност да се насладите на все още непокътнатата природа и чистия горски въздух, както и на природния феномен „Богородица в скалата”, в подножието на крепостта „Сокоград”. По възможност ще посетим и черквичката Пресвета Богородица, намираща се срещу природния феномен. Връщне в града и свободно време. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден - Възможност за посещение на Соко Терме

Закуска. По желание разходка из Сокобаня или посещение на СПА комплекс Соко Терме (по желание срещу допълнително заплащане).  Връщане в хотела/къщите за гости и обяд. Свободно време. В 17:00 часа по желание посещение на концертна програма в центъра на града. В 20.00 часа  празнична вечеря по меню с жива музика и неограничена  консумация на алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

3-ти ден - Посещение на Пиротския пазар и връщане

Закуска. Освобождаване на стаите и отпътуване за България. Попътно посещение на известния Пиротски пазар, където ще можете да си закупите много екологично чисти продукти, като сирене, яйца, каймак (традиционен сръбски продукт наподобяващ масло), както и много зеленчуци, плодове и други. Пристигане в София привечер.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

ТА Джуанна Виктория има сключена Застраховка Отговорност на туроператора на „ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ ЕАД - Застрахователна полица 7500180000390 с лимит на отговорност 25 000 и срок до 06.11.2019г.

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти