Фито сауна - бъчва направена от сибирски кедър

Море 2022

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Фито сауна - бъчва направена от сибирски кедър

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Фито сауна - бъчва направена от сибирски кедър

Фито сауна - бъчва направена от сибирски кедър

16 %
Офертата изтича след:
5000,00 лв.
Цена:4200,00 лв.
Към Офертата

Фито Сауна е бъчва, която е направена от сибирски кедър. Тя има изразено козметично действие, което се забелязва още след първата процедура, кожата ви става по-мека и по-овлажнена. За разлика от класическа сауна, при фито бъчва главата ви е оставена отвън, което предпазва от прегряване на организма прави процедурата подходяща за хипертоници, бременни жени, деца, хора със сърдечно-съдови заболявания и подобрява рабоатата на сърдечно-съдовата система. Процедурата е отлично решение при настинка и остри вирусно-инфекциозни заболявания, подобрява функционирането на бъбреците. Фито сауната е полезна за страдащите от артрит и ревматизъм. Повишава имунитета и след първата процедура ще може да усетите как самочувствието и тонусът в цялото тяло са ви подобрени. Също така, Фито сауната е подходяща за лечение на множество кожни заболявания, освен това оказва подмадяващ и възстановяващ ефект на кожата. Ако се намират в търсене на лесен и ефикасен способ за отслабване и премахване на целулит, Фито сауната е идеална за това. Тя стимулира кръвообращението и детокскира през порите на кожата, а съчетавайки я с Шоколадово обвиване и масаж, желаният ефектможе да бъде постигнат още след втора процедура, зависи от тежестта на проблема.

Кедрова бъчва (фитосауна) е уникален продукт, който съчетава здравословно въздействие върху човешкия организъм, благодарение на лечебните свойства на кедровото дърво. Фитосауната има много по - ефективен ефект върху тялото, отколкото класическата сауна.


Помага да се отървете от много заболявания ( полезна за страдащите от артрит и ревматизъм ), като има релаксиращ, антистресов ефект, стимулиращ жизнения тонус на човека. 
 
Дървесината отделя фитонциди - биологично активни вещества, които унищожават вредните микроорганизми и патогенни бактерии, като по този начин дезинфекцират и лекуват въздуха в сауната.
 
Тя има изразено козметично действие, което се забелязва още след първата процедура, кожата ви става по-мека и по-овлажнена. Стимулира кръвообращението и детоксикира през порите на кожата.
 
Нездравословният начин на живот, стресът, храната, тютюнопушенето и алкохола водят до хронични заболявания. Как да подобрим начина си на живот? Много просто -  отпуснете се във фитосауната!
 
 Лесна е за инсталиране, където пожелаете и заема много малко място. Не е необходимо свързване към водопровода или към канализацията. Лесна за поддръжка.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти