Кападокия, Истанбул, Анкара и Одрин: 4 нощувки, 4 закуски и 3 вечери, транспорт

Море 2022

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Кападокия, Истанбул, Анкара и Одрин: 4 нощувки, 4 закуски и 3 вечери, транспорт

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Кападокия, Истанбул, Анкара и Одрин: 4 нощувки, 4 закуски и 3 вечери,

Кападокия, Истанбул, Анкара и Одрин: 4 нощувки, 4 закуски и 3 вечери, транспорт

изгодно
Офертата изтича след:
385,90 лв.
Цена:385,90 лв.
Към Офертата

Програма:

Първи ден: 

Отпътуване от София в 00.30 часа от паркинга на Александър Невски, Шел Пазарджик 01.30 часа, от Пловдив   02.00 часа от ОМВ бензиностанцията до хотел Санкт Петербург. Следобед пристигане в Анкара. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Втори ден: Закуска. По желание панорамна обиколка на Анкара- столица на Турция. Посещение на мавзолея на Ататюрк, по желание посещение на крепостта и др. Отпътуване за Кападокия. По път посещение на един от големите солени езера в Турция Тюз гьол. Вечерта пристигане в Кападокия. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: Закуска. По желание панорамна обиколка на града с фото пауза в долината на дивите коне. По желание посещение на скалните църкви. Посещение на градчето Аванос – известно с грънчарството и производството на вино. Посещение на подземния град Каймаклъ. Завръщане в хотела. Вечеря. По желание посещение на заведение с национална фолклорна програма и танца на дервишите. Нощувка.

Четвърти ден: 

Рано сутринта възможност на организиране на полет с балон над цяла Кападокия. Закуска. Отпътуване за Истанбул. Вечерта пристигане в Истанбул. Настаняване в хотела. Нощувка.

Пети ден: 

Закуска. Посещение на най-високата сграда на Истанбул – Сапфир. По желание разходка с корабче по Босфора. Посещение на Мол Форум и аквариума SEA LIFE. Отпътуване за Одрин с кратък престой в града. Отпътуване за България.


****

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 800004053 при застраховател ЗД ЕВРОИНС АД

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти