Коледа във Виена! 4 дни, 3 нощувки в хотел по избор, самолетни билети

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Коледа във Виена! 4 дни, 3 нощувки в хотел по избор, самолетни билети

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Коледа във Виена! 4 дни, 3 нощувки в хотел по избор, самолетни билети

Коледа във Виена! 4 дни, 3 нощувки в хотел по избор, самолетни билети

3 %
Офертата изтича след:
1173,00 лв.
Цена:1143,00 лв.
Към Офертата

Разположена на двата бряга на река Дунав, Виена предлага много и различни възможности да се насладите на изкуство и култура, някой от по-известните места, които трябва да посетите са: Държавната опера, "Музея по история на изкуствата", "Музейния квартал", музеят "Леополд", Императорският театър, Народният театър, театърът в Йозефщат. Разхождайки се в центъра на Виена ще откриете малки магазинчета, кафенета и ресторанти, с типичните национални ястия, с което щу усетите духа на вечният град.

 ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН - София - Виена
Заминаване от летище София Терминал 2 с полет на авиокомпания Ryan Air до Виена. На летище Виена Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотел. Настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Виена
Закуска в хотела. Сити тур на Виена с посещение на двореца Шьонбрун, великолепната лятна резиденция на династията Хабсбург.
Панорамната обиколка с автобус започва от известния булевард Рингщрасе. По време на обиколката ще видите много дворци, министерства, църкви и опери. По-известните от тях са внушителната Виенска държавна опера, Имперската зимна резиденция - двореца Хофбург, Музея на историята на изкуството, великолепното кметство в готически стил, неокласическия австрийски парламент, брилянтния Бургтеатър, Природонаучния музей и много други изключителни архитектурни паметници на културата. Малко са улиците по света, които могат да се конкурират с културното наследство побрано на Рингщрасе.
Акцентът на обиколката е посещението на двореца Шьонбрун, бароков дворец с 1441 стаи извън стария град. Именно тук императорите са прекарвали летата си, ловувайки, ловейки риба и забавлявайки се. Влизайки в двореца се връщате азад във времето, за да се полюбувате на пищните парадни стаи и да надникнете в пищния имперски живот. Отделете време да се разходите из също толкова впечатляващите градини и накрая си починете с виенско кафе. Свободно време. Нощувка в хотела.


ТРЕТИ ДЕН - Виена
Закуска в хотела. Свободно време или възможност за провеждане на допълнителни екскурзии и посещение на коледни базари. Нощувка в хотела.


ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Виена - София
Закуска в хотела, Освобождаване на стаите, трансфер до летището за обратен полет Виена - София. Пристигане на летище София.

Полетно разписаниe на АК Ryan Air:

Номер на полет Излита от Час Каца в Час
FR 183 София 09:25 Виена 10:05
FR 182 Виена 07:30 София 10:05
  • Разписанието може да претърпи промени и подлежи на препотвърждение преди полета.

Luxury Holidays притежава  Лиценз за Туроператорска и Туристическа Агентска дейност: РК-01-8246

 
***

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от този сайт Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Виж още

Други изгодни оферти