Красиви тела! 5 антицелулитни терапии с апарат Debussy Termodermie от Victoria Sonten

Море 2021

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Красиви тела! 5 антицелулитни терапии с апарат Debussy Termodermie от Victoria Sonten

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Красиви тела! 5 антицелулитни терапии с апарат Debussy Termodermie от

Красиви тела! 5 антицелулитни терапии с апарат Debussy Termodermie от Victoria Sonten

38 %
Офертата изтича след:
200,00 лв.
Цена:125,00 лв.
Към Офертата

Допълнителна информация за процедурата с вакуум и инфраред: 

Една уникална процедура за отслабване и с антицелулитен ефект, представляваща революционна комбинация, базиращa се на вакуум с инфрачервена светлинa. За най-добър ефект се препоръчват пет сеанса по 30 минути. Ще Ви се направи консултация и график на посещенията, за да се отървете от излишните килограми и мазнини и да получите едно перфектно изваяно тяло със стегната кожа.

Ефектът от терапията ще се почувства още след първия сеанс.

Действие:

Инфрачервената светлина прониква дълбоко в тъканите, разтваря и втечнява мазнините, активира циркулацията им, засилва лимфния дренаж и отделянето им. На молекулярно ниво предизвиква трептене, което увеличава клетъчния метаболизъм и клетъчно делене. Дълбокопроникващата инфрачервена светлина стимулира бета рецепторите на мастните клетки, което води до освобождаването на натрупаните мазнини, като същевременно подтиска алфа рецепторите, които са причинителите за натрупването на мазнини.
Мощният вакуум (редуцира се индивидуално, според зоната и кожата) редува различни интервали, честота и сила на засмукване, масажира 
тъканите, повишава притока на кръв с около 300 %, като с това увеличава лимфния дренаж, разбива липидите, отстранява токсините.
Комбинацията между метода на вакуум и инфрачервена светлина го прави изключително ефективен.

****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Виж още

Други изгодни оферти