Масаж на гръб за двама с канела и терапия Hot stones Senses Massage & Recreation

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Масаж на гръб за двама с канела и терапия Hot stones Senses Massage & Recreation

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Масаж на гръб за двама с канела и терапия Hot stones Senses Massage &

Масаж на гръб за двама с канела и терапия Hot stones Senses Massage & Recreation

47 %
Офертата изтича след:
52,00 лв.
Цена:27,50 лв.
Към Офертата

Масажна процедура на гръб за двама/ втори пакет включва и терапия Hot stones

Времетраене: 20-30 мин.

Масажът се изпълнява с ароматно масло от канела или по избор може да бъде направен с етерично билково масло. Масажът е на зона гръб (+шия, рамене, кръст) + по избор точков масаж на глава или зонотерапия. Клиентът може да избира между следните видове масаж: релаксиращ, регенериращ, тонизиращ или болкоуспокояващ, според нуждите на тялото.

Използваните за масажа масла с натурални екстракти имат многостранен хармонизиращ ефект върху тялото и съзнанието ни. Те подобряват емоционалното състояние, тонизират, свалят стреса и променят настроението, изчистват енергийни блокажи и балансират сетивата за синхрон и равновесие на енергията на тялотото, духа и природните баланси.

Масажът е сред най-старите методи за постигане на баланс между тялото и емоционалния комфорт. Всеки, докоснал се до масажа, знае ефекта от това незаменимо средство за укрепване на здравето и постигане на душевна и физическа хармония. Тази терапия може да бъде изключително отпускаща и приятна и за хората, които никога не са ходили на масаж. Той може да се превърне в пътешествие, в което да открием себе си и отново да почувстваме какво означава да сме спокойни и да живеем в синхрон с тялото си.

Масажът е едно от най-сигурните средства против стрес, доказан метод, чрез който да се сбогуваме с болката и да се почувстваме добре. Вместо да се ровим в аптечката в търсене на болкоуспокояващи лекарства, можем да намерим решение на много проблеми като се доверим и оставим в ръцете на специалист рехабилитатор или терапевт с опит в прилагането на масажни терапии.

SPA център Senses Massage & Recreation предлага богата гама от релаксиращи, лечебни, тонизиращи, болкоуспокояващи, арома и SPA процедури:

  • Масаж SENSES
  • Класически масаж
  • Локален масаж
  • Ароматерапия
  • Спортен масаж
  • Сегментарно-рефлекторен масаж
  • Масаж на 4 ръце Ин/ Ян
  • Акупресура
  • Вакуум масаж

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 

Виж още

Други изгодни оферти