На плаж за 1 ден през юни в Амолофи, Гърция: транспорт, пътни такси и водач

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
На плаж за 1 ден през юни в Амолофи, Гърция: транспорт, пътни такси и водач

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
На плаж за 1 ден през юни в Амолофи, Гърция: транспорт, пътни такси и

На плаж за 1 ден през юни в Амолофи, Гърция: транспорт, пътни такси и водач

изгодно
Офертата изтича след:
36,50 лв.
Цена:36,50 лв.
Към Офертата

Програма:

Тръгване от София в 05:00ч (стадион Васил Левки), по маршрут: София - Благоевград - Предела - Банско - Гоце Делчев - Драма - Кавала - плаж Амолофи.

Пристигане на плажа свободно време за плаж и почивка.

Плаж Амолофи - само първокласна плажна ивица, маслинови насаждения и лозя се наблюдават наоколо. Морето е с пясъчно дъно навътре и може да се влиза надалеч, защото е доста плитко в началото. Шамандурите са на повече от 100м навътре. Няма водорасли, а рибите се виждат да плуват на плитко.

Плажът разполага със съблекални, душове и шезлонги, предоставени от 4 плажни бара. При желание да се възползвате от чадър и шезлонг, ще трябва да си поръчате напитка - кафе, фрапе, кола, бира или каквото желаете в момента (ориентировъчна цена: 3 - 4 евро).

Който желае, може да си постави собствен чадър, като за това няма ограничения и консумацията не е задължителна.
.
Отпътуване обратно в около 17:30ч .Пристигане в София след 00.00ч

****

Необходими документи: валиден документ за самоличност: лична карта или международен паспорт.

За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

****

Туроператор ПОХОД с Удостоверение за регистрация РКК-01-6050 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма с полица N 7500190000114 валидна до 27.03.2020 г. с лимит на отговорност 25 000 лв. при застраховател Групама Застраховане ЕАД.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти