На плаж за 1 ден през юни в Аспровалта, Гърция: транспорт, пътни такси и водач

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
На плаж за 1 ден през юни в Аспровалта, Гърция: транспорт, пътни такси и водач

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
На плаж за 1 ден през юни в Аспровалта, Гърция: транспорт, пътни

На плаж за 1 ден през юни в Аспровалта, Гърция: транспорт, пътни такси и водач

изгодно
Офертата изтича след:
36,50 лв.
Цена:36,50 лв.
Към Офертата

Програма:

Отпътуване от София от 5:00ч, от стадион Васил Левски   по маршрут София-Дупница- Благоевград-Кулата.  Пристигане в Аспровалта .

Свободно време за плаж и разходка. В 17:00ч тръгване обратно за България. По пътя спиране за почивка и покупки на гръцки супермаркет в близост до границата. Пристигане в София след 00:00ч.

****

Необходими документи: валиден документ за самоличност: лична карта или международен паспорт.

За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

****

Туроператор ПОХОД с Удостоверение за регистрация РКК-01-6050 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма с полица N 7500190000114 валидна до 27.03.2020 г. с лимит на отговорност 25 000 лв. при застраховател Групама Застраховане ЕАД.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти