Нова Година 2024 в хотел ELITE WORLD EUROP 5*, Истанбул! Гала вечеря, транспорт

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Нова Година 2024 в хотел ELITE WORLD EUROP 5*, Истанбул! Гала вечеря, транспорт

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Нова Година 2024 в хотел ELITE WORLD EUROP 5*, Истанбул! Гала вечеря,

Нова Година 2024 в хотел ELITE WORLD EUROP 5*, Истанбул! Гала вечеря, транспорт

изгодно
Офертата изтича след:
631,00 лв.
Цена:631,00 лв.
Към Офертата

 ПРОГРАМА:

 

 1 ден - Отпътуване от Кюстендил 17.00 часа, Дупница – 17.30; Перник – 18.00, София 20.00 часа, 21.00 часа от Шел Пазарджик, 21.30ч. от Пловдив-ОМВ бензиностанция до хотел Санкт Петербург. от ОМВ Хасково 23.30 часа. От Харманли Лукойл 00.15 часа. Нощен преход към Истанбул.

2 ден - Пристигане в Истанбул рано сутринта. По желание посещение на Мол Форум. По желание посещение на двореца Топкапъ.Вечеря в Рибен ресторант на брега на Босфора. Нощувка

3 ден- Закуска. По желание автобусна панорамна обиколка на града с разглеждане на площад Хиподрума, Джамията Султан Ахмед,по желание разходка с корабче по Босфора. Преминаванепод въжения мост над Босфор- разглеждане на едни от най- скъпите къщи и дворци. Една прекрасна екскурзия, където може да се насладите на красотите на Истанбул. По желание
посещение на най –красивия дворец Долма бахче. Свободно време и подготовка за Новогодишната вечер.

ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Нощувка.

4 ден - Късна закуска. По желание посещение на църквата Първо число, по желание посещение на най-висока сграда на Турция – Сапфир сградата е висока 226 м. има 53 етажа с 360 градуса панорамна площадка. Ще имате възможността да се насладите на уникалното кино изживяване – 4D формат разходка с хеликоптер над Истанбул.Посещение на пеещите фонтани. Нощувка.

5 ден - Закуска. Отпътуване от хотелите. – Бонус посещение на мол Флория(за туристите които пътуват с автобус). По желание посещение на аквариума AQUA FLORYA. Отпътуване за Одрин. Посещение на Борсата в Одрин свободно време за пазар, посещение на центъра на града.
Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София на пл. Александър Невски.

****

 

Необходими документи:  лична карта или международен паспорт с минимум 3 месеца валидност към датата на отпътуване;
За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

 

  • Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, 

* * *

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти