Нова година в Hotel Continental 4* в Скопие: 2 нощувки и закуски, транспорт

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Нова година в Hotel Continental 4* в Скопие: 2 нощувки и закуски, транспорт

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Нова година в Hotel Continental 4* в Скопие: 2 нощувки и закуски,

Нова година в Hotel Continental 4* в Скопие: 2 нощувки и закуски, транспорт

17 %
Офертата изтича след:
239,00 лв.
Цена:199,00 лв.
Към Офертата

Програма на пътуването

 

1-ви ден - Отпътуване и настаняване

 Отпътуване в 8.30 ч. от храм-паметник „Ал. Невски” по маршрут София – Перник – Кюстендил – Крива Паланка – Куманово – Скопие. Пристигане в столицата на Република Македония. Настаняване в хотел Continental 4*. Свободно време. Вечеря  по  желание /срещу  допълнително заплащане/. Нощувка.

2-ри ден - Програма в Скопие и посрещане на НГ

Закуска. Туристическа програма в Скопие: посещение на  църквата „Св. Климент Охридски”, каменния мост на река Вардар, Калето, църквата „Св. Спас”, където се намира гроба на Гоце Делчев. Разходка по старата чаршия. Обиколка през централната част на Скопие, паметникът на майка Тереза, старата железопътна гара, превърната в музей след земетресението през 1963 г. По желание и срещу допълнително заплащане посещение на каньона Матка , намиращ се на р.Треска. Пролома е с дължина 18 км. завършващ с красиво изкуствено езеро Матка - най- старото в Македония.
Едно уникално вълшебно място - шедьовър на природата, заобиколено от стръмни варовикови скали, сред които са скрити средновековни църкви и манастири. Един от тях е манастирът "Св. Андрей" – запазените фрески над западния вход на църквата разказват, че е построена през 1389 г. от Андрей, брата на Крали Марко. Свободно време. Прибиране в хотела. Новогодишна празнична вечеря и посрещане на новата 2020г. с много настроение и музика на живо, богато меню и неограничено количесво алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

3-ти ден - Свободно време и прибиране

Късна закуска. Свободно време в Скопие. Отпътуване за България около обяд.  Пристигане в София вечерта.

****

Допълнителна информация за хотела:

Хотел Continental е най-големият луксозен хотел в Скопие, разположен на 5 минути с автомобил от центъра на града.

Хотелът се намира в сърцето на поддържана градина с площ 10 000 м², в непосредствена близост до панаирните площи. Олимпийският басейн е на 3 километра от хотела

Continental предлага 186 красиво обзаведени и уютни стаи, оборудвани с всички удобства. Освен това, има 7 зали на приземния етаж и мецанина, всички с дневна светлина и климатик.

****

Примерно меню на Новогодишната вечеря:

Мешана салата

Македонски ордьовър

Ордьовър с пилешка салата, урнебес, сирене

Пирожка и кашкавал

Основно: свинско роловани, шарска плескавица, пилешка вешалица 

Гарнитура: печерени картофи и задушени зеленчуци

Десерт

Неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство

Жива музика

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

****

Туристическа агенция Еко Тур Къмпани ООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01- 7054. Туроператорът е застрахован към ЗД ЕВРОИНС АД, със застрахователна полица № 03700100001931 със срок на валидност  до 23.03.2020 г.

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти