Подарък за любимата! 80-минути пилинг и масаж с роза в Senses Massage & Recreation

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Подарък за любимата! 80-минути пилинг и масаж с роза в Senses Massage & Recreation

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Подарък за любимата! 80-минути пилинг и масаж с роза в Senses Massage

Подарък за любимата! 80-минути пилинг и масаж с роза в Senses Massage & Recreation

30 %
Офертата изтича след:
55,00 лв.
Цена:38,50 лв.
Към Офертата

Българската роза е известна  по цял свят със своите лечебни свойства и вълшебни аромати. Свежият й мирис хармонизира тялото и ума, а масажът с масла от нея е вълнуващо преживяване за всеки, решил да го опита.

Розата не без причина носи титлата "царица на цветята”. Нейните омайно ароматни цветове носят не само радост и наслада за окото, но и притежават лечебни свойства. Действието на розовото масло е разнообразно, ефективно и в същото време много деликатно. Ценният елексир има способността да премахва нервното натоварване и да действа като антидепресант и афродизиак. Терапиите с роза имат противовъзпалително, противоалергично и омекотяващо действие, леко антисептично, предпазват кожата от микроорганизми.

Масажът с роза зарежда с енергия тялото, възстановява тонуса при състояние на умора, повишава настроението, отстранява стреса зарежда с положителни емоции.

Ползите от терапията с масаж са неоспорими, а като приятно допълнение масажът е и изключително подходящ и – най – вече здравословен подарък за Вашата любима, с който да й подарите едно блажено бягство от ежедневието, което няма да забрави.

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Виж още

Други изгодни оферти