Подарете с любов! "Спа ден за Него" в Senses Massage & Recreation

Море 2019

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Подарете с любов! "Спа ден за Него" в Senses Massage & Recreation

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Подарете с любов!

Подарете с любов! "Спа ден за Него" в Senses Massage & Recreation

43 %
Офертата изтича след:
110,00 лв.
Цена:62,90 лв.
Към Офертата

Масажът има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и  ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото.

Дълбок масаж. Според някои хора той е доста болезнен, според други не толкова, но по общо мнение е изключително ефективен при мускулни травми. Той е чудесен релаксиращ метод след физическо натоварване, при болки в ставите и мускулите, в следствие на мускулна треска, настинка, при плексити, ломбаго, ошипяване, при ревматични и артритни болки, при възпаление на сухожилията или за презареждане цялостния тонус на организма посредством възстановяване и релаксиране на тялото.

Шиацу масаж е подобен на групата традиционни тайландски масажи. При него се използва специална система от точки, разположени по енергийните меридиани в тялото, за да бъде възстановен енергийният му баланс.

Класическите тайландски масажи ви помагат да постигнете единение между тялото, духа и ума. Облекчават мускулни и ставни болки и се препоръчват при депресии, прекомерно психическо или физическо натоварване. Действат релаксиращо и тонизиращо.

Основни действия на масажа:

  • Премахва незабавно напрежението и стреса.
  • Активира циркулацията и пречиства токсините и енергийните канали на цялото тяло.
  • Действа незабавно за успокояване на болки в ставите, мускулите и сухожилията.
  • Има детоксикиращ и имуноукрепващ ефект.
  • Успокоява болката, причинена от физическа дейност или неправилна поза с продължително действие.
  • Тонизира и релаксира.
  • Действа благоприятно върху целия организъм на базата на рефлексотерапията посредством стимулиране на различни точки на тялото.
  • Презарежда целия организъм чрез благоуханни аромати, в зависимост от нуждите и предпочитанията на клиента на базата на аромотерапията с еко спа арома лампа и екстракти от етерични масла.

Зонотерапията е източноазиатски похват на масаж, прилаган от народни лечители през вековете, придобиващ все повече популярност в днешното динамично и натоварено ежедневие. Научно доказан метод на масаж за взаимната рефлеторна зависимост между отделните органи, акупункурните меридиани и рефлексогенните зони на стъпалата.

* * *

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти