Предколедна шопинг екскурзия в Чорлу! 2 дни, 1 нощувка и транспорт от Дениз Травел

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Предколедна шопинг екскурзия в Чорлу! 2 дни, 1 нощувка и транспорт от Дениз Травел

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Предколедна шопинг екскурзия в Чорлу! 2 дни, 1 нощувка и транспорт от

Предколедна шопинг екскурзия в Чорлу! 2 дни, 1 нощувка и транспорт от Дениз Травел

изгодно
Офертата изтича след:
111,00 лв.
Цена:111,00 лв.
Към Офертата

Програма:

Първи ден: Отпътуване в 00.30 часа от паркинга на храм паметника Александър Невски,01.00 Мотел Ихтиман,   в 01.15 часа  от Шел Пазарджик, 02.00 часа от ОМВ до хотел Санкт Петербург. Преминаване на ГКПП Капитан Андреево . Кратка почивка след границата. Отпътуване за Чорлу посещение на фабричния магазин ТАЧ най – качествените спални комплекти - там може да намерите детски комплекти, хавлии, пердета, завивки и др. Пристигане в Чорлу посещение на Моловете Кипа, Орион и Тренд Арена. Настаняване в хотела. Свободно време за пазаруване. Нощувка.

Втори ден: Закуска в хотела. Посещение на Пазара на Чорлу. Свободно време за пазаруване. Отпътуване за Одрин. Посещение на Борсата за перилни препарати където може да намерите много изгодни препарати за дома. Отпътуване за България.

 

За осъществяването на екскурзията е необходимо 35 туриста

Срок за уведомление при не достигнал минимален брой 2 дни преди датата на отпътуване

****

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 800004053 при застраховател ЗД ЕВРОИНС АД

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти