През май или септември до Ниш: 1 нощувка и закуска, транспорт и водач

Море 2020

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
През май или септември до Ниш: 1 нощувка и закуска, транспорт и водач

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
През май или септември до Ниш: 1 нощувка и закуска, транспорт и водач

През май или септември до Ниш: 1 нощувка и закуска, транспорт и водач

изгодно
Офертата изтича след:
106,00 лв.
Цена:106,00 лв.
Към Офертата
 
ПРОГРАМА

1-ви ден

Отпътуване по маршрут София – ГКПП Калотина. Кратка почивка след граница и отпътуване за Пирот. Посещение на Момчилова крепост, Музей на Понишавието и свободно време за пазар.  Отпътуване за Ниш - родния град на император Константин Велики. Посещение на „Челе Кула“ , която е изградена от черепите на въстаниците от Чегарската битка през 1809 г. Отпътуване за центъра на града и настаняване в хотел 3/4 *. Свободно време или по желание туристическа програма в Ниш – започва с посещение на една от най-хубавите и запазени турски крепости на Балканите – Нишката крепост, разположена край река Нишава, изградена през 1723 г върху антични византийски и средновековни останки от крепост. Комплексът е изключително добре реставриран, като са запазени старата турска баня хамам, джамията Бали бей, Лапидариума. Старинните помещения в крепостта днес са превърнати в заведения, картинна галерия, и магазин за сувенири. Туристическата програма продължава със сградата „Бановина“, в която в момента се помещава Нишкият университет, Чаирската чешма, сградата на Кметството – една от най-красивите архитектурни сгради в Ниш, площад Крал Милан, търговската улица, Казанджийското сокаче – част от старата Нишка чаршия. 

Настаняване в хотел в Ниш.

По желание от 20:00 ч. /срещу допълнително заплащане/ организирана вечеря в ресторант, с богато меню, неограничено количество алкохол и безалкохолни напитки, много танци и музика на живо до сутринта. Нощувка.

2-ри ден

Закуска. Свободно време в Ниш или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до Дяволския град, който се намира в планината Радан. Той представлява комплекс от скални образувания, които времето е изваяло в причудливи форми, и два извора със силно минерализирана вода. Съчетанието от тези два феномена е едно истинско чудо на природата, което се допълва от красотата на заобикалящата ги гора.

Връщане в Ниш, свободно време. Отпътуване за България. Пристигане вечерта.

*****

Възможност за тръгване от Вашия град до сборен пункт автогара "Сердика":

  • Ботевград (от Лукойл до магистралата) / 20 лв.;
  • Луковит (от площада пред полицията) / 20 лв.;
  • Плевен (от офиса на бул. Данаил Попов 12) / 20 лв.

* Цените са за двупосочни трансфери до София и обратно.

***** 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Туроператор Дари Травъл Комерс ЕООД притежава Удостоверение за регистрация номер 03874 и е застрахован по смисъла на чл. 61, ал. 2, т. 4 от Закона за Туризма в застрахователна компания  ЗД „ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100001942 с валидност до 31.03.2020г.

* * *

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти