Шопинг и разходка в Люлебурас!1 нощ., закуска и транспорт

Море 2023

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Шопинг и разходка в Люлебурас!1 нощ., закуска и транспорт

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Шопинг и разходка в Люлебурас!1 нощ., закуска и транспорт

Шопинг и разходка в Люлебурас!1 нощ., закуска и транспорт

изгодно
Офертата изтича след:
110,00 лв.
Цена:110,00 лв.
Към Офертата

Програма на екскурзията: 

1 ден - Отпътуване от София в 00.30часа от Паркинга на Александър Невски . от Шел Пазарджик 01.30 часа . от Пловдив в 02.00 часа от ОМВ до хотел Санкт Петербург. Преминаване на ГКПП Капитан Андреево. Пристигане в Чорлу посещение на фабричния магазин за най- качественото спално бельо на Турция магазина ТАЧ. Отпътуване за гр. Люлебургас посещение на Мола Burda.Посещение на центъра на града свободно време за пазар. Настаняване в хотела.  Нощувка.

2 ден - Закуска в хотела. Отпътуване за Одрин. Посещение на Българската църква Свети Свети Константин и Елена. Посещение на борсата за перилни препарати посещение на центъра на град.а По желание посещение на символа на Одрин джамията Селимие. Посещение на закрития пазар Ераста. Свободно време за пазар. Отпътуване за България.

****

Необходими документи: 

За деца до 18 год. Пътуващи с един родител нотариална заверена декларация от другия родител оригинал и фотокопие.
Необходими документи Валиден паспорт
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи – 2 дена преди началото на датата.

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 800004053 до 06.08.2020г., при застраховател ЗД ЕВРОИНС АД

* * *

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Виж още

Други изгодни оферти