Сръбска Нова година в Сокобаня: 1 нощувка, закуска и празнична вечеря, транспорт

Море 2018

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
Сръбска Нова година в Сокобаня: 1 нощувка, закуска и празнична вечеря, транспорт

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
Сръбска Нова година в Сокобаня: 1 нощувка, закуска и празнична

Сръбска Нова година в Сокобаня: 1 нощувка, закуска и празнична вечеря, транспорт

изгодно
Офертата изтича след:
120,00 лв.
Цена:120,00 лв.
Към Офертата

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:

Отпътуване от София в 07.00 часа. Пристигане в Сокобаня . Настаняване в хотела. Свободно време за разходка из центъра на града или  посещение на закритите минерални басейни в СПА басейните в Соко Терм (по желание срещу допълнително заплащане). Празнична вечеря с жива музика. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:

Закуска. В 09.00 ч.отпътуване екскурия до водопада “Рипалька“ в планината Озрен с посещение на езерото на любовта (по желание срещу допълнително заплащане) или свободно време в центъра. Около 11.00 часа отпътуване към България. По пътно спиране в град Пирот за пазар. Пристигане в София привечер.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

 

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма N 7500170000431 до 06.08.2018, при застраховател ЗАД „Групама Застраховане“ ЕАД

ВАЖНО! 
Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Виж още

Други изгодни оферти