За празника Водици през януари до Охрид и Скопие: 1 нощувка и закуска, транспорт

Море 2018

Най добри-оферти

mobile_toggle Търсене
Обратно
За празника Водици през януари до Охрид и Скопие: 1 нощувка и закуска, транспорт

Рейтинг:

0 / 5 Клиенти 0 5
За празника Водици през януари до Охрид и Скопие: 1 нощувка и

За празника Водици през януари до Охрид и Скопие: 1 нощувка и закуска, транспорт

изгодно
Офертата изтича след:
68,50 лв.
Цена:68,50 лв.
Към Офертата

Програма на пътуването:

1 ден

Отпътуване от София (пл. Александър Невски) в 23:30ч, по маршрут: София - Кюстендил - Крива паланка - Охрид.

2 ден

Пристигане в Охрид. Настаняване. По желание и срещу доплащане - посещение на манастира "Свети Наум" и град Подградец, Албания. Свободно време за самостоятелно разглеждане на Охрид  - "Велик Водосвет" на брега на Охридското езеро. Участие в празненството на града.. По желание и срещу доплащане - македонска вечер. Нощувка.

3 ден

Закуска. Пешеходна разходка в Охрид, с разглеждане на старата част на града със Самуиловата крепост и други. Отпътуване за Скопие. Свободно време за снимки и разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Туроператор ЕТ  „СВЕТЛА МЛАДЕНОВА – ПОХОД” с Удостоверение за регистрация РКК-01-6050 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания „Групама Застраховане“ ЕАД . Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 7500180000272 с лимит 25000 и срок 19.06.2019г.

*****

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

Виж още

Други изгодни оферти